Over Meerwelzijn

Ik help je te ontstressen en meer energie over te houden in een stressvolle maatschappij

‘Druk, druk, druk’ is wat steeds meer mensen zeggen en ervaren. Niet alleen op het werk, maar ook in hun vrije tijd. Vaak ontmoet ik iemand die tijdens de eerste sessie dringend advies komt vragen om met stressvolle situaties om te gaan. Na een aantal sessies is die persoon weer in balans en vol energie. De maatschappij van tegenwoordig vraagt veel van iemand. Je ‘moet’ een goede baan, huis, auto, gezin met kinderen en spaarpot hebben om erbij te horen. En tegelijkertijd ontstaat er bij diezelfde persoon een droombeeld van een rustig en minder hectisch leven wat ongrijpbaar lijkt te zijn. Ik vind het dankbaar werk dat ik mensen mag helpen te ontstressen in deze stressvolle maatschappij en mensen help om een balans te vinden tussen dat wat ‘moet’ en dat wat ze graag zouden willen.
stresscoach judith spiegelaar stress counselor

Judith Spiegelaar Stresscounselor/-coach

Mijn naam is Judith Spiegelaar en in 2018 heb ik Stresscounseling praktijk Meerwelzijn opgericht. Ik gun iedereen geluk en welzijn en weet uit eigen ervaring dat stress daarbij behoorlijk in de weg kan zitten. Ik werk al jaren in een hectische sector en heb verschillende reorganisaties meegemaakt. De stress van een continu hoge werkdruk, alle ballen in de lucht ‘moeten’ houden en het niet kunnen aangeven van mijn grenzen, werd me teveel.

Op een gegeven moment was ik op. Ik had het gevoel geen grip meer op mijn leven te hebben en was bang om een burn-out te krijgen. Gelukkig was ik op tijd en heb ik begeleiding gekregen om de juiste stappen te nemen. Daarna ben ik de beroepsopleiding Stresscounselor gaan volgen om anderen de juiste begeleiding te kunnen geven bij stressklachten. Ik werk nu parttime als senior expert in het bankwezen en parttime als gediplomeerd Stresscounselor bij Stresscounseling praktijk Meerwelzijn. Die combinatie vind ik geweldig en geeft me veel energie. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis, ga ik hardlopen, lees een literaire thriller of laat ik me gaan op dansbare 80’s-muziek.

5 redenen om te kiezen voor mij als Stresscounselor of Stresscoach:


Ik ben oplossingsgericht en meteen vanaf de eerste sessie ga je doelgericht aan de slag en geef ik je houvast mee

*
Ik ken het hectische bedrijfsleven van binnenuit en help je - vanuit eigen ervaringen - op het gebied van werkstress en welzijn

*
Als professionele Stresscounselor en -coach geef ik oefeningen en tips uit zowel de traditionele counseling, als uit mentale coachingstechnieken (zoals NLP, RET, Mindfulness)

*
Ik ben to the point, optimistisch en weet mensen te motiveren in het bereiken van hun doelen

*
Bij mij is niets gek of vreemd en ik creëer dan ook een vertrouwelijke omgeving

Wat anderen zeggen: