Herken je jezelf in de onderstaande problemen?

Je voelt je gespannen en gestrest en je slaapt niet goed. Overdag kun je je moeilijk concentreren en spoken er allerlei gedachtes door je hoofd die je niet van je af kunt zetten. Je probeert te onthouden wat je die dag moet doen, maar het lijkt alsof je niets kunt afmaken. Je lichaam voelt raar en je hebt vaker last van hoofdpijn, darmklachten, overmatig zweten of klachten die je niet eerder voelde. Ook merk je dat de onzekerheid toeslaat, dat je sneller geïrriteerd bent en dat je min of meer aan het overleven bent. De gezellige momenten met vrienden en familie gaan zonder veel plezier aan je voorbij. Je hebt het gevoel dat je in een negatieve roes leeft, maar hoe je hieruit komt, lijkt nog een lange weg te gaan.

“Het juiste moment om te ontspannen, is als je er geen tijd voor hebt”

Hoe kan stresscounseling je helpen?

Stresscounseling helpt je om de stress die je met je meedraagt te verklaren en te reduceren, zodat het je niet meer in de weg zit. Je krijgt inzicht in hoe de stress bij je is ontstaan en - nog belangrijker - hoe je voorkomt dat je in de toekomst weer teveel gestrest raakt. Tijdens de sessies gaan we ons richten op het heden en op je toekomst, maar onderzoeken we samen ook welke ervaringen uit het verleden jou nog hinderen. Met deze vorm van counseling kom je in een korte tijd tot jouw gewenste situatie. Ik luister, vraag, neem waar, raap je bij elkaar en zorg voor inzichten en bewustwording. De juiste blijvende oplossing komt tijdens de sessies daardoor vanzelf. Je zult weer lekker in je vel gaan zitten en het gevoel hebben alles aan te kunnen.
hulp bij stress stresscounseling voor thuis

Na het counselingstraject:

  • Is de rust in je lichaam en je geest hersteld
  • Heb je weer grip op je leven en raak je niet meer gauw van streek
  • Overzie je je dagelijkse taken en ben je in staat om deze af te maken
  • Voel je je zelfverzekerder en ervaar je weer plezier en geluk in je leven
  • Kun je de wereld aan en vrijuit genieten

Tarieven

Een losse counselingssessie particulieren

90

PER UUR

  • Een losse counselingssessie van 1 uur

Traject counseling particulieren standaard

85

PER UUR

  • Traject à 5 sessies kost € 425
  • Heb je 4 sessies gedaan, dan ontvang je een korting van €25 op je 5e sessie. Vervolgsessies kosten €85.

Traject counseling particulieren uitgebreid

80

PER UUR

  • Traject à 8 sessies kost € 640
  • Heb je 7 sessies gedaan, dan ontvang je een korting van €40 op je 8e sessie. Vervolgsessies kosten €80.

Wil je meer welzijn in je leven? Zet nu je eerste stap

Wil je weten of stresscounseling jou kan helpen? Ben je benieuwd of de klik er tussen ons is en jij je veilig voelt om te vertellen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek maak ik kennis met jou en jij met mij. We bespreken in aanzet jouw eerste (hulp)vraag en ik vertel je over mijn werkwijze.