Herken je jezelf in het onderstaande?

Je gaat gespannen naar je werk en je slaapt slecht. Je manager vraagt teveel van je, maar je durft er niets over te zeggen. Je concentratie neemt af, je trekt je terug en je stoort je aan steeds meer dingen, zoals het gedrag van je collega’s. Je wordt onzeker, bent bang om fouten te maken en je werkdagen duren extreem lang. Zelfs in je vrije tijd voel je de spanningen in je lijf en het lijkt wel of je werk en privé niet meer kunt scheiden. Steeds meer moet je de energie bij elkaar rapen om iets voor elkaar te krijgen. Waar je voorheen met vol enthousiasme aan begon, krijg je nu maar moeizaam af. Je werk voelt als een blok aan je been dat steeds zwaarder wordt. Je vraagt je af wanneer dit stopt en je weet niet wat je moet doen om alles weer op de rit te krijgen.

“Stop worrying about what can go wrong and get excited about what can go right”

Hoe kan stresscoaching bij werkstress je helpen?

Stresscoaching is zeer effectief om te leren omgaan met stress op je werk. Het is gebleken dat coaching door een ervaringsdeskundige uit het bedrijfsleven een uitermate succesvolle manier is om medewerkers te helpen met stress en persoonlijke groei. In een aantal sessies word je inzichtelijk gemaakt wat de stress bij jou veroorzaakt en hoe je ermee omgaat. Met doeltreffende tips en oefeningen leer je om stress in de toekomst niet meer je leven te laten regeren. Tijdens de sessies gaan we ons vooral richten op je dagelijkse werksituatie en op je toekomst, maar wordt er ook gekeken of ervaringen uit het verleden de stress mede veroorzaken. We werken toe naar de door jouw gewenste doelen. Ik luister, vraag, neem waar, raap je bij elkaar en zorg voor inzichten en bewustwording. De juiste blijvende oplossing komt tijdens de sessies naar boven. Vol energie ga je weer naar je werk.
stresscoaching werk

Na het coachingstraject:

  • Voel je je ontspannen en energieker op je werk
  • Sta je steviger in je schoenen tijdens gesprekken met je manager en collega’s
  • Weet je op je werk weer prioriteiten te stellen en je taken goed op te pakken en af te ronden
  • Is je balans tussen werk en privé weer hersteld en heb je in je vrije tijd genoeg energie over
  • Kijk je weer verder naar de toekomst en sta je opnieuw open voor persoonlijke ontwikkeling en groei in je werk

Tarieven

Een losse coachingssessie werkstress

90

PER UUR

  • Een losse coachingssessie van 1 uur

coachingstraject werkstress standaard

85

PER UUR

  • Traject à 5 sessies kost € 425
  • Heb je 4 sessies gedaan, dan ontvang je een korting van €25 op je 5e sessie. Vervolgsessies kosten €85.

coachingstraject werkstress uitgebreid

80

PER UUR

  • Traject à 8 sessies kost € 640
  • Heb je 7 sessies gedaan, dan ontvang je een korting van €40 op je 8e sessie. Vervolgsessies kosten €80.

Wil je meer welzijn op je werk? Zet nu je eerste stap

Stresscoaching kun je voor jezelf aanvragen als particulier, maar ook als bedrijf. Heb je een medewerker die veel stress ervaart en daardoor disfunctioneert op het werk? Of wil je stresscoaching preventief inzetten tegen ziekteverzuim? Neem dan contact op met Meerwelzijn en informeer naar de verschillende mogelijkheden en tarieven voor stresscoaching en stressvoorlichting voor bedrijven.